Warsteiner Beer 4.8% 24 x 330ml

7.92 L / Warsteiner

I lager

29,04 kr / L

Beskrivning
Dyk in i den tyska ölkulturens rika värld med Warsteiner Premium Pils. Detta mästerverk av tysk bryggkonst kombinerar de finaste ingredienserna med tidlösa bryggmetoder för att ge en ojämförlig dryckesupplevelse som är både uppfriskande och smakrik.
Nyckelfunktioner:
Alkoholprocent: 4,8 %
Innehåll: 24 x 330 ml burkar
Typ: Pilsner
Ursprung: Tyskland
Smakprofil:
Warsteiner Premium Pils erbjuder en klar och gyllene färg tillsammans med en raffinerad maltig arom. Dess smak kännetecknas av en perfekt balans mellan en lätt maltig sötma och en diskret beska från de utvalda humletyperna.
Smakanteckningar:
Färg: Klar och gyllene
Doft: Milt maltig med toner av blommig humle
Smak: Välbalanserad, med en ren, fräsch och lätt bitter finish
Idealisk för:
Mat: Bra sällskap till tyska rätter som wurst, schnitzel och olika internationella rätter.
Tillfällen: Utmärkt för social samvaro, grillning och myskvällar.
Äkta tysk kvalitet:
I över 260 år har Warsteiner varit synonymt med den absoluta kvaliteten och innovationen inom tysk bryggning. Denna Premium Pils är inget undantag och varje burk är fylld med Warsteiners stolta historia och hantverk.
Slut:
Låt Warsteiner Premium Pils förföra dig till en värld där kvalitet, smak och tradition möts. Ta en klunk och låt den välbalanserade och fräscha smaken vara din följeslagare genom goda stunder fyllda av skratt, glädje och oförglömliga stunder.
Mer information

Market Price

381,00 kr

Ingredient Description

Ingredienser: Bryggvatten, kornmalt, humleextrakt Innehåller: alkohol Tillverkare eller importör: Warsteiner Brauerei Haus Cramer KG Domring 4-10 59581 Warstein Tyskland