Om Nordicshobr

Nordicshobr är en nordisk onlinelivsmedelsbutik som ägs av det engelska företaget ”Shopall24 Ltd”.

Med rätt kombination av pris, urval, säkerhet och service är vi övertygade om att också du kommer att tycka om Nordicshobr.se. Vår högsta prioritering är att våra kunder alltid ska känna sig 100% nöjda med oss när de handlar hos oss. Från vårt lager i Flensburg, Tyskland erbjuder vi dig ett stort urval av dagligvaror från de största producenterna till de minsta lokala aktörerna på marknaden.

 

DU KAN SPARA MYCKET:

En gemensam europeisk marknad är till stor fördel för dig som konsument. Våra uppskattningar visar att en typisk svensk familj som byter till huvudsakligen butik på Nordicshobr kan spara ungefär. 30% av hushållens budget! Det sparas mycket pengar! Och om du väljer mindre kända varumärken - som kan vara ännu bättre än vad du är van vid - kan du spara betydligt mer än 30%.

En digital gemensam marknad är stor fördel för konsumenterna. Vi tror att en typisk familj som främst handlar online kan spara cirka 30% av hushållens budget. Många familjer handlar för mellan 5 000 och 10 000 SEK per månad, vilket sparar 1500 - 3000 SEK per månad för samma varor. Det kan bli ett fantastiskt sommarlov för familjen.

 

ONLINE:

Ja, du sparar tid på att handla mat på nätet. Och du behöver inte släpa dina väskor hem. Du tappar kö vid kassan. För grundvaror som du alltid har i ditt hus, finns det ingen anledning att INTE köpa dem på det enklaste sättet. För fler specialprodukter kan det vara bra att själv titta i butiken.

Förutom de goda besparingarna har Nordicshobr också alla kända fördelar med online försäljning. Du undviker de dagliga köerna vid kassan och tunga matkassar.