The Kraken Black Spiced Rum 40% 1 ltr.

1 L / The Kraken

I lager

399,99 kr / L

Beskrivning
Kraken Black Spiced Rom är en djup och intensivt kryddad rom vars namn och bild kommer från det mytomspunna havsmonstret som kallas Kraken. Denna mörka, smakrika brygd erbjuder en upplevelse lika dramatisk som varelsen som inspirerade dess namn.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40%
Producent: The Kraken Rum Company
Typ: Kryddad rom
Ursprungsland: Trinidad och Tobago
Smakanteckningar:
Utseende: Djup, svart mahognyfärg som inbjuder till en förförisk och mystisk upplevelse.
Doft: Noter av kryddig kanel och vanilj blandat med en sötma av kola och kola, kompletterat med en diskret doft av tropisk krydda.
Smak: Smakprofilen domineras av de söta och kryddiga inslagen, som utlovar en fyllig och robust upplevelse med en touch av nötter och torkad frukt.
Eftersmak: Långvarig med en komplex eftersmak av kryddor och en behaglig sötma som påminner om de djupa havet där Kraken sägs härska.
Om tillverkaren:
Kraken Rum Company specialiserar sig på att producera kvalitetsrom med distinkta smaktoner, och deras Black Spiced Rom är inget undantag. Deras hängivenhet för tradition och innovation lyser igenom i varje flaska.
Historia:
Kraken Rum är inspirerad av Karibiens rika historia och roms legendariska förflutna som sjömäns anda. Med sin kraftfulla smak och unika varumärke har The Kraken Rum etablerat sig som en favorit bland romälskare världen över.
Serveringsförslag:
Kraken Black Spiced Rom är perfekt att njuta av snyggt, på is eller som en viktig ingrediens i djärva och smakrika cocktails. Prova den i en Dark 'N' Stormy för en sann storm av smak eller blanda den med Cola för en klassisk och oemotståndlig kombination.
Mer information

Market Price

470,00 kr

Fabrikant

The Kraken Company