Stroh Rom 80 % 1 L

1 L / Stroh

I lager

399,99 kr / L

Beskrivning
Stroh Rum 80% är en av de mest ikoniska och kraftfulla romsorterna som produceras av det österrikiska företaget Stroh. Känd för sin karakteristiskt höga alkoholhalt och intensiva smak, är Stroh Rum ett populärt val för både bakning och för att ge en robust romsmak till cocktails och varma drycker.
Volym: 1 liter
Alkoholhalt: 80%
Tillverkare: Stroh Austria GmbH
Typ: Överfast rom
Ursprung: Österrike
Smakanteckningar:
Utseende: Klart och gyllene.
Näsa: Intensiv doft av kryddor och en ton av tobak, tillsammans med en stark doft av melass och sockerrör.
Smak: Extremt kraftfull med en rik smak av kryddor, nötter och en komplexitet av torkad frukt. På grund av sin höga alkoholstyrka rekommenderas Stroh Rum att användas sparsamt i blandningar.
Eftersmak: Lång och värmande, med en ihållande kryddig profil.
Om tillverkaren:
Stroh Austria GmbH har en lång tradition av att producera kryddrik sprit och Stroh Rum har uppnått kultstatus i många länder, både som ingrediens i matlagning och som grund i olika cocktails.
Historia:
Stroh Rum har en historia som går tillbaka till 1800-talet när den skapades av Sebastian Stroh i Österrike. Den har blivit internationellt erkänd för sin distinkta smak och kvalitet.
Serveringsförslag:
På grund av sin mycket höga alkoholprocent används Stroh Rum 80% oftast i mycket små mängder. Det är populärt i matlagning, speciellt i österrikiska desserter som t.ex Kaiserschmarrn och Jagertee. I cocktailsammanhang kan den tillföra en stark romsmak till punch eller varma drycker, men den måste hanteras med försiktighet och respekt för dess styrka.
Mer information

Market Price

778,00 kr

Fabrikant

Sebastian Stroh GmbHA-9020 Klagenfurt Austria