Sofiero Original Beer 5.2% 24 x 330ml

7.92 L / Sofiero

I lager

18,94 kr / L

Beskrivning
Ta in en värld av sublima smaknyanser med Sofiero Original 5,2 %. Denna lager, presenterad i en förpackning med 24 eleganta 330 ml flaskor, har utformats noggrant för att leverera en unik kombination av smaker och aromer som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna ölentusiasten.
Nyckelfunktioner:
Alkoholprocent: 5,2 %
Innehåll: 24 x 330ml
Typ: Lager
Ursprung: Sverige
Smakprofil:
Sofiero Original är producerad med en speciellt utvald blandning av malt och humle, vilket skapar en rik och välbalanserad smakprofil. Dess gyllene färg och raffinerade skumgummi är ett bevis på ölets kvalitet och finess.
Smakanteckningar:
Färg: Gyllene
Arom: En harmonisk blandning av maltiga toner och delikata fruktaromer
Smak: Rund, len och välbalanserad, avslutas med en behaglig eftersmak
Idealisk för:
Mat: Utmärkt till traditionella svenska rätter, grillat kött och läckra snacks
Tillfällen: Sofiero Original är det perfekta valet för alla tillfällen, från vardagliga kvällar till festliga evenemang
Om Sofiero Bryggeri:
Sofiero Bryggeri är känt för sin tradition av excellens och för sitt engagemang för att brygga öl som lever upp till de högsta kraven på kvalitet och smak. Varje steg i bryggprocessen präglas av passion och omsorg, vilket gör Sofiero Original till ett populärt val bland ölentusiaster.
Slut:
Gör dig redo att utforska en värld där kvalitet, smak och tradition möts i perfekt harmoni. Sofiero Original 5,2% är mer än bara en öl - det är en inbjudan att uppleva det bästa av svensk bryggkonst i varenda klunk.
Mer information

Market Price

261,00 kr