Rekorderlig Cider Strawberry Lime 4,5% 24 x 330ml

7.92 L / Rekorderlig

I lager

29,04 kr / L

Beskrivning
Njut av den uppfriskande smaken av Rekorderlig Cider Strawberry Lime i denna praktiska förpackning med 24 burkar med 330 ml vardera. Denna cider har en alkoholprocent på 4,5% och erbjuder en underbar kombination av jordgubbar och lime som ger en uppfriskande och fruktig smakupplevelse. Perfekt för avkoppling, fester och utomhusaktiviteter.
Produktinformation:
Alkoholprocent: 4,5 %
Innehåll: 24 x 330 ml burkar
Typ: Cider
Land: Sverige
Perfekt för: Avkoppling, grillning och alltid ha en god drink inom räckhåll.
Rekordbrytande Cider Strawberry Lime har en ljusrosa färg och en inbjudande doft med toner av mogna jordgubbar och färska limefrukter. Smaken är härligt fruktig med en naturlig sötma och en behaglig syra från limen. Denna cider är känd för sin lättdruckna karaktär och den perfekta balansen mellan sötma och syra.
Med detta plåtpaket är du alltid redo att njuta av den uppfriskande smaken av Rekorderlig Cider Strawberry Lime. Servera den iskall och upplev dess uppfriskande karaktär, perfekt för att kyla ner varma dagar eller för att ge lite extra glädje till alla tillfällen. Rekordbrytande Cider Strawberry Lime är den perfekta följeslagaren för avkoppling och festliga stunder. Skål för den friska och fruktiga smaken!
Mer information

Market Price

350,40 kr

Fabrikant

Abro Bryggeri 59886 Vimmerby Sweden