Ingredient Description
Skörda för hand för små lådor på 15 kg
Vinifiering Druvorna är stjälkade och jäsningen sker i traditionella grunda, öppna marmorkärl som kallas lagares, där druvorna trampas ned till fots. Malolaktisk jäsning sker sedan på andraårsfat.
Lagring 12 månader på nya halvfat av amerikansk ek
Smaknoter Detta mörkfärgade vin är tätt, fylligt och smakfullt och uppvisar livfull, intensiv, texturerad röd och svart frukt med en chokladliknande, kryddig kant. Välintegrerad syra i vinets kropp som tillsammans med den retronasala aromen avslöjar en lång och ihållande finish.
Klassificering Regional Alentejano
typ röd
Druvsorter Aragonês och Syrah
Alentejo-regionen
kalksten
Alkohol 14,5% vol.
Total surhet 6 g/l
Socker <4 g/l
Nutrition Facts
Skörda för hand för små lådor på 15 kg
Vinifiering Druvorna är stjälkade och jäsningen sker i traditionella grunda, öppna marmorkärl som kallas lagares, där druvorna trampas ned till fots. Malolaktisk jäsning sker sedan på andraårsfat.
Lagring 12 månader på nya halvfat av amerikansk ek
Smaknoter Detta mörkfärgade vin är tätt, fylligt och smakfullt och uppvisar livfull, intensiv, texturerad röd och svart frukt med en chokladliknande, kryddig kant. Välintegrerad syra i vinets kropp som tillsammans med den retronasala aromen avslöjar en lång och ihållande finish.
Klassificering Regional Alentejano
typ röd
Druvsorter Aragonês och Syrah
Alentejo-regionen
kalksten
Alkohol 14,5% vol.
Total surhet 6 g/l
Socker <4 g/l
Fabrikant
J. Portugal Ramos Vinhos S. A., Vila Santa 100-149 Estremoz, Portugal