Martini Extra Dry 15% 75 Cl

0.75 L / Martini

I lager

146,65 kr / L

Beskrivning
Martini Extra Dry 15% 75 cl
Producent: Bacardi Rum (Martini & Rossi)
Land: Italien
Typ: Vermouth
Alkoholprocent: 15 %
Storlek: 75 cl
Flaska: Grön, elegant flaska
Beskrivning:
Martini Extra Dry är en äkta italiensk vermouth som kommer från den världsberömda producenten Martini & Rossi, nu under varumärket Bacardi Rum. Detta mästerverk av en vermouth utvecklar en subtil och förtjusande bukett, som visar sig i sin delikata balans mellan torrhet, charm och personlighet.
Doft: Rika, fruktiga toner av hallon, persika, äpple, citron och melon, kompletterat med en hint av bittersöt akaciahonung.
Smak: Rik på fräscha toner av fruktskal, vindruvor och citrusfrukter. Övertoner av irisrot och trä balanserar den livliga syran, och rötter leder till en lika torr finish.
Eftersmak: Lätt och medelhavsinspirerad med toner av äpple och kanel som resonerar i eftersmaken.
Utseende:
Färg: En grönaktig gyllengul nyans som fångar ögat och inbjuder till en upplevelse av förfining och kvalitet.
Presenterad i en elegant grön flaska, Martini Extra Dry Vermouth är en del av en stolt linje av vermouths från Martini & Rossi, inklusive Vermouth Rosso och Vermouth Bianco. Varje sort presenterar sin egen unika karaktär och arom, där Extra Dry är det torra, raffinerade tillägget till samlingen.
Serveringsförslag:
Martini Extra Dry är idealisk för dig som uppskattar en torr men inte bitter vermouth. Den är utmärkt när den serveras i klassiska cocktails som Dry Martini eller blandas med annan sprit och mixers för att skapa uppfriskande drinkar som Brandy Perfect, Summertime och Bronx Dry.
Upplev äktheten hos Martini Extra Dry Vermouth
Dyk in i en värld av sofistikering och förfining med Martini Extra Dry Vermouth. Från de noggrant utvalda ingredienserna till den skickliga destillationsprocessen, varje klunk utlovar en upplevelse av äkta italiensk kvalitet som har gjort Martini & Rossi till ett känt och älskat namn över hela världen. Njut av den på egen hand, som mittpunkten i dina favoritcocktails eller som en sofistikerad present till en älskad vän eller familjemedlem.
Mer information

Market Price

109,00 kr

Fabrikant

Martini & Rosso S.p.A. P.ZZA Luigi Rossi 210023 Pessione Torino Italy