Martini Bianco 14,4% 0,75 ltr.

0.75 L / Martini

I lager

146,65 kr / L

Beskrivning
Martini Bianco 14,4% 75 cl
Tillverkare: Martini & Rossi
Land: Italien
Typ: Vermouth
Alkoholprocent: 14,4 %
Storlek: 75 cl
Färg vit
Beskrivning:
Martini Bianco är en ikonisk italiensk vermouth, skapad av det välkända Martini & Rossi, som har funnits sedan 1863. Med över 150 år i branschen representerar Martini Bianco en raffinerad balans mellan konst och vetenskap, en fusion av utvalda italienska vita viner och naturliga botaniska ingredienser.
Smakprofil:
Arom: En blandning av fruktiga och blommiga toner som kapslar in essensen av druvor och vin kompletterat med blommiga övertoner. En delikat ton av vanilj förstärker buketten.
Smak: En lätt sötma som påminner om vanilj kompletterar citrusnoter och skapar en harmonisk, välbalanserad smakprofil.
Eftersmak: Frisk och ren med en lätt kvardröjande sötma och blommiga toner.
Martini Bianco kännetecknas av sin lätta, behagliga smak, vilket gör den till en favorit för den som letar efter en mild men smakrik vermouth.
Serveringsförslag:
Martini Bianco kan avnjutas snyggt, som en sprits med läsk och en touch av citronskal över is, eller som ingrediens i en mängd olika klassiska och moderna cocktails, inklusive Apple Crumble, Brandy Perfect, Brixton Riot eller Bronx. Det är också ett bra komplement till Martini Prosecco för en uppfriskande, bubblig drink.
Utforska Martini Biancos värld
Martini Bianco är mer än bara en vermouth; det är en inbjudan att utforska en värld av sofistikering och elegans, präglad av ett rikt arv och hängivna hantverk. Varje flaska speglar Martini & Rossis engagemang för kvalitet, innovation och italiensk stil. Njut av Martini Bianco som en del av en avslappnad kväll, en speciell händelse eller som en sofistikerad present till vänner och familj.
Mer information

Market Price

109,00 kr

Allergen Statement

Contains sulphites, flavourings and preservatives (E 220).

Fabrikant

Martini & Rosso S.p.A. P.ZZA Luigi Rossi 210023 Pessione Torino Italy