Koskenkorva Rhubarb 21% 0,5L

0.5 L / Koskenkorva

I lager

279,98 kr / L

Beskrivning
Koskenkorva Rabarber 21% 0,5L är en rabarbersmakad vodka som kombinerar den unika och lite syrliga smaken av rabarber med den klassiska mjukheten hos Koskenkorva vodka. Med en alkoholprocent på 21 % och en flaskstorlek på 0,5 liter erbjuder denna vodka en lätt och uppfriskande dryckesupplevelse. Perfekt för dem som gillar fruktig och smakrik sprit, Koskenkorva Rabarber är perfekt för att skapa somriga cocktails eller njuta av snyggt som en lätt drink.
Innehåll: 0,5 liter
Alkoholhalt: 21%
Tillverkare: Koskenkorva
Typ: Vodka med rabarbersmak
Smaknoter: Fräscha och lätt syrliga toner av rabarber som kompletterar vodkans mjukhet.
Serveringsförslag: Perfekt att blanda i fruktiga cocktails, avnjuta med läsk eller som en uppfriskande drink en varm sommardag.
Förpackning: Flaskan och förpackningen kan spegla produktens fruktiga och somriga karaktär.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram de fruktiga smaktonerna.
Rekommenderad glastyp: Ett highballglas för blandade drycker eller ett cocktailglas för en mer sofistikerad presentation.
Om produkten:
Koskenkorva Rabarber är en spännande och innovativ sprit som kombinerar traditionell vodka med den unika smaken av rabarber. Denna vodka är perfekt för dig som letar efter en rolig och annorlunda dryckesupplevelse.
Serveringsförslag:
Koskenkorva Rabarber 21% 0,5L är idealisk för dig som letar efter en lätt och fruktig vodkaupplevelse. Utmärkt för sommarfester, sociala sammankomster eller som ett färgstarkt tillägg till en hembarkollektion, den erbjuder ett roligt och smakrikt sätt att njuta av vodka.
Mer information

Market Price

159,00 kr

Fabrikant

Altia Oyj Pääkonttori, Porkkalankatu 22 A, PL 350, 00101 Helsinki Finnland