Koskenkorva Lemon 21% 0,5L

0.5 L / Koskenkorva

I lager

239,98 kr / L

Beskrivning
Koskenkorva Citron 21% 0,5L är en vodka med citronsmak som kombinerar den friska och livliga smaken av citron med den mjuka kvaliteten hos Koskenkorva vodka. Med en alkoholprocent på 21 % och en flaskstorlek på 0,5 liter erbjuder denna vodka en uppfriskande och aromatisk upplevelse som är idealisk för dem som gillar citrusbaserad sprit. Koskenkorva Citron är perfekt för att skapa lätta och uppfriskande cocktails eller för att njuta av snyggt som en smakrik drink.
Innehåll: 0,5 liter
Alkoholhalt: 21%
Tillverkare: Koskenkorva
Typ: Vodka med citronsmak
Smaknoter: Fräscha och livliga toner av citron som kompletterar vodkans mjukhet.
Serveringsförslag: Perfekt för att blanda i citrusbaserade cocktails, avnjutas med läsk eller som en uppfriskande drink en varm dag.
Förpackning: Flaskan och förpackningen kan spegla produktens citrustema och ingrediensernas kvalitet.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram de fräscha citrustonerna.
Rekommenderad glastyp: Ett highballglas för blandade drycker eller ett cocktailglas för en mer sofistikerad presentation.
Om produkten:
Koskenkorva Citron är en spännande och smakrik sprit som kombinerar traditionell vodka med den uppfriskande smaken av citron. Denna vodka är perfekt för dig som letar efter en lätt och uppfriskande dryckesupplevelse.
Serveringsförslag:
Koskenkorva Citron 21% 0,5L är idealisk för dig som letar efter en lätt och fruktig vodkaupplevelse. Utmärkt för sommarfester, sociala sammankomster eller som ett färgstarkt tillägg till en hembarkollektion, den erbjuder ett roligt och smakrikt sätt att njuta av vodka.
Mer information

Market Price

169,00 kr

Fabrikant

Altia Oyj Pääkonttori, Porkkalankatu 22 A, PL 350, 00101 Helsinki Finnland