Koskenkorva Ginger 21% 0,5L

0.5 L / Koskenkorva

I lager

239,98 kr / L

Beskrivning
Koskenkorva Ginger 21% 0,5L är en ingefärssmaksatt vodka som kombinerar den skarpa och aromatiska smaken av ingefära med den mjuka kvaliteten hos Koskenkorva vodka. Med en alkoholprocent på 21 % och en flaskstorlek på 0,5 liter erbjuder denna vodka en kryddig och uppfriskande upplevelse som är idealisk för dem som gillar kryddig och smakrik sprit. Koskenkorva Ginger är perfekt för att skapa spännande cocktails eller att njuta av snyggt som en smakrik drink.
Innehåll: 0,5 liter
Alkoholhalt: 21%
Tillverkare: Koskenkorva
Typ: Vodka med ingefära
Smaknoter: Distinkta och kryddiga toner av ingefära som kompletterar vodkans mjukhet.
Serveringsförslag: Perfekt för att blanda i kryddiga cocktails, avnjutas med läsk eller som en uppiggande drink.
Förpackning: Flaskan och förpackningen kan spegla produktens kryddiga karaktär och ingrediensernas kvalitet.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld eller i rumstemperatur för att få fram de kryddiga smaktonerna.
Rekommenderad glastyp: Ett snapsglas för en intensiv smakupplevelse eller ett cocktailglas för att njuta av det i blandade drinkar.
Om produkten:
Koskenkorva Ingefær är en unik och smakrik sprit som kombinerar den traditionella vodkan med den spännande och mångsidiga smaken av ingefära. Denna vodka är perfekt för dig som letar efter en annorlunda och utmanande dryckesupplevelse.
Serveringsförslag:
Koskenkorva Ginger 21% 0,5L är idealisk för dig som letar efter en kryddig och smakrik vodkaupplevelse. Utmärkt för att lägga till en kryddig twist till cocktailkvällar, som en del av en innovativ cocktailmeny, eller som ett spännande tillägg till en hembarkollektion, den erbjuder ett rikt och tillfredsställande sätt att njuta av vodka.
Mer information

Market Price

154,00 kr

Fabrikant

Altia Oyj Pääkonttori, Porkkalankatu 22 A, PL 350, 00101 Helsinki Finnland