Koskenkorva 40% 1 ltr.

1 L / Koskenkorva

I lager

219,99 kr / L

Beskrivning
Koskenkorva 40% 1 L är en autentisk och ren vodka som representerar den stolta finska traditionen av destillation. Med en alkoholprocent på 40% och presenterad i en 1-liters flaska, erbjuder denna vodka en exemplarisk ren och skarp smak. Koskenkorva Vodka skapades i hjärtat av Finlands landsbygd och är ett bevis på hantverk och kvalitet. Denna premiumvodka är destillerad av lokala ingredienser och källvatten, vilket säkerställer exceptionell renhet och jämnhet.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40%
Tillverkare: Koskenkorva
Typ: Vodka
Smaknoter: En ren och skarp profil med en diskret sötma och en mjuk, ren finish som speglar vodkans höga kvalitet och rena ingredienser.
Serveringsförslag: Perfekt att njuta av snyggt, på is eller som en viktig ingrediens i klassiska och moderna cocktails. Denna vodka är också utmärkt att blanda med läsk eller tonic för en uppfriskande och sofistikerad drink.
Förpackning: Flaskans design är minimalistisk och elegant, vilket återspeglar produktens klassiska och rena natur, vilket gör den till ett elegant tillskott till alla barkollektioner.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att framhäva vodkans rena och skarpa smaktoner.
Rekommenderad glastyp: Ett traditionellt vodkashotglas för en autentisk smakupplevelse, eller ett cocktailglas för att utforska dess mångsidighet i drinkskapelser.
Om tillverkaren:
Koskenkorva är en ikon inom finsk vodkaproduktion och har cementerat sig som en av de mest respekterade destillatörerna i Finland. Känd för sitt engagemang för kvalitet och innovation, bygger Koskenkorva på århundraden av traditionellt kunnande kombinerat med moderna tekniker för att skapa exceptionell sprit. Deras 40 % 1-liters vodka är inget undantag, ett bevis på deras mästerliga hantverk och dedikation till renhet och smak.
Historia:
Koskenkorva Vodka har en rik historia som går tillbaka till mitten av 1900-talet, då den blev en symbol för finskt hantverk och kvalitet. Varumärket har byggt upp ett rykte om att skapa högkvalitativ vodka som speglar finsk natur och kultur. Deras version på 40 % 1 liter är resultatet av årtionden av förfining och perfektion, vilket gör den till en favorit bland vodkaentusiaster över hela världen.
Serveringsförslag:
Koskenkorva 40% 1 L är idealisk för dig som uppskattar en stark, ren och autentisk vodkaupplevelse. Den är perfekt för både tillfälliga sammankomster och mer formella tillfällen. Njut av den snyggt för att uppleva dess fulla karaktär, på is för en jämn och kylig upplevelse, eller blanda den till klassiska cocktails för att lägga till djup och intensitet. Denna vodka är också utmärkt när den kombineras med en enkel mixer som tonic eller läsk, vilket skapar en uppfriskande och lättillgänglig drink.
Mer information

Market Price

345,71 kr

Fabrikant

Altia Oyj Pääkonttori, Porkkalankatu 22 A, PL 350, 00101 Helsinki Finnland