Kopparberg Pear Cider 7% 24 x 330ml

7.92 L / Kopparbergs

I lager

32,83 kr / L

Beskrivning
Unna dina smaklökar med Kopparberg Pear Cider, en läcker cider som väcker smaken av saftiga päron till liv. Denna förpackning innehåller 24 burkar med 330 ml vardera, och cidern har en alkoholprocent på 7%. Följ med på en smakresa, där den uppfriskande sötman och den autentiska päronsmaken kombineras till perfektion.
Produktinformation:
Alkohol %: 7 %
Innehåll: 24 x 330 ml burkar
Typ: Päroncider
Land: Sverige
Perfekt för: Mysiga sammankomster, sommarfester och alla tillfällen där du vill njuta av en uppfriskande och söt cider.
Kopparberg Pear Cider erbjuder en klar och lysande gul färg som fångar den livliga essensen av saftiga päron.
Smaken är en utsökt blandning av naturlig päronsötma och en uppfriskande syra som lämnar en behaglig eftersmak. Denna cider är känd för sin autentiska och naturliga smak av päron, vilket ger minnen från varma sommardagar.
Med ett paket Kopparberg Päroncider är du redo att skämma bort dina smaklökar och fräscha upp dina sinnen. Den är idealisk för mysiga sammankomster, sommarfester och alla tillfällen där du vill njuta av en uppfriskande och söt cider. Servera den iskall och låt dess autentiska päronsmak ta dig med på en smakupplevelse som väcker minnen av saftiga päron plockade direkt från trädet. Drick in den uppfriskande och söta smaken av Kopparberg päroncider och låt den förvandla alla tillfällen till ett riktigt smakäventyr.
Mer information

Market Price

451,20 kr