Jack Daniels 40% 1 L

1 L / Jack Daniel's

I lager

369,99 kr / L

Beskrivning
Jack Daniel's är en av världens mest välkända och populära Tennessee Whisky. Den tillverkas i staden Lynchburg i Tennessee och är känd för sin speciella filtreringsmetod, där whiskyn droppas genom 3 meter sockerlönnkol innan den lagras på ekfat. Detta ger whiskyn dess karaktäristiska mjuka smak.
Innehåll: 1 liter
Alkoholprocent: 40 %
Tillverkare: Jack Daniel's
Typ: Tennessee Whisky
Ursprung: Lynchburg, Tennessee, USA
Smakanteckningar:
Utseende: Djupt gyllene färg.
Näsa: Doft av kola, vanilj och lätt rök med undertoner av frukt.
Smak: Sammetslen och medelfyllig med smak av söt kola, vanilj och rostade nötter. Rökiga toner från eken tränger igenom med en lätt kryddig eftersmak.
Eftersmak: Lång och behaglig med toner av kryddor, rök och sötma.
Om tillverkaren:
Jack Daniel's är ett destilleri med en lång historia och tradition av att producera premium whisky. Det grundades av Jasper Newton "Jack" Daniel 1866 och är idag ett av de äldsta registrerade destillerierna i USA.
Serveringsförslag:
Jack Daniel's kan avnjutas snyggt, över is eller användas som bas i många klassiska cocktails som Jack and Coke, Whiskey Sour eller Old Fashioned. Tack vare sin mångsidiga smak kan Jack Daniel's användas i en myriad av dryckesvarianter och är därför ett måste i alla spritsamlingar.
Flaskan på 1 liter är idealisk för festliga tillfällen där du vill dela en god whiskyupplevelse med vänner och familj. Det är också en utmärkt presentidé för dem som uppskattar kvalitetswhisky.
Mer information

Market Price

482,85 kr

Fabrikant

Brown-Forman Deutschland GmbH Dammtorwall 7 20354 Hamburg Deutschland