Smirnoff Vodka 37,5% 1,5L

1.5 L / Smirnoff

I lager

246,66 kr / L

Beskrivning
Smirnoff Vodka 37,5% 1,5L - Världsberömd kvalitet och smak
Fördjupa dig i den rena och klassiska smaken av Smirnoff Red, den mest kända och mest sålda vodkan i världen. Med sin stora 1,5 liters flaska garanterar Smirnoff en förstklassig vodkaupplevelse, känd för sin jämna kvalitet och mångsidighet i cocktails.
Ren och klassisk: Smirnoff Vodka produceras genom en noggrann destillationsprocess som säkerställer hög renhet och en slät finish. Dess neutrala smak gör den idealisk för ett brett utbud av drycker, från enkla drycker till mer komplexa cocktails.
En världsfavorit: Som den mest sålda vodkan i världen har Smirnoff etablerat sig som en synonym för kvalitet och pålitlighet. Oavsett tillfälle ser Smirnoff till att varje cocktail blir en succé tack vare sin rena smakprofil.
Perfekt för cocktails: Denna vodka är särskilt lämpad att blanda med apelsinjuice för att skapa den klassiska Vodka/Juice-cocktailen, men dess mångsidighet sträcker sig långt utöver det. Oavsett om du föredrar din vodka snygg, med tonic eller som en del av en mer sofistikerad cocktail, ger Smirnoff den perfekta basen.
Stor och ekonomisk: Med 1,5 liters flaskan får du inte bara mer för festen, utan också ett fantastiskt värde. Smirnoff är ett måste för alla sociala evenemang, där kvalitet och kvantitet går hand i hand.
Upptäck Smirnoff Vodka och låt denna världsberömda sprit vara stjärnan i dina cocktails och fester. Ren, pålitlig och redo att imponera.
Mer information

Market Price

508,00 kr

Fabrikant

Diageo Deutschland GmbH Reeperbahn 120359 Hamburg Deutschland

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable