Hot n' Sweet Tyrkisk Peber Vodka 32 % 70 cl

0.7 L / Hot N' Sweet

I lager

257,13 kr / L

Beskrivning
Hot n' Sweet Turkish Pepper Vodka 32% 70 cl är en unik och spännande vodka som erbjuder en kraftfull fusion av traditionell vodka och den intensiva smaken av turkisk peppar. Med en alkoholprocent på 32% och presenterad i en 70 cl flaska är denna vodka idealisk för dig som letar efter en drink med en extra kryddig kant. Hot n' Sweet Turkish Pepper Vodka kombinerar den rena och klara vodkan med den eldiga och kryddiga smaken av Turkish Pepper, vilket resulterar i en smakupplevelse som är både utmanande och njutbar.
Innehåll: 70 cl
Alkoholhalt: 32%
Typ: Smaksatt vodka
Smaknoter: En intensiv och kryddig smak från turkisk peppar, som ger en varm och långvarig eftersmak, och som perfekt kompletterar vodkans rena profil.
Serveringsförslag: Perfekt att njuta av snyggt för att uppleva smakens fulla djup, blandat med läsk eller ingefärsöl för en kryddig cocktail, eller som bas i kreativa och vågade drinkkreationer.
Förpackning: Flaskans design återspeglar drinkens unika och djärva karaktär och är ett iögonfallande tillägg till alla barkollektioner.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst i rumstemperatur för att få fram de kryddiga smakerna.
Rekommenderad glastyp: Ett robust snapsglas för en intensiv och direkt smakupplevelse, eller ett highballglas för att framhäva de kryddiga blanddryckerna.
Om produkten:
Hot n' Sweet Turkish Pepper Vodka är en innovativ och unik sprit som tilltalar dig som vill utforska nya smakkombinationer och uppleva en annorlunda och kryddig vodkaupplevelse.
Serveringsförslag:
Hot n' Sweet Turkish Pepper Vodka 32% 70 cl är idealisk för äventyrliga spritälskare och de som njuter av en kryddig och utmanande drink. Denna vodka är perfekt för att skapa sensationella cocktails, som ett spännande tillskott till temafester eller som en unik present till den oförskämda spritentusiasten. Med sin distinkta och kraftfulla smakprofil erbjuder Hot n' Sweet Turkish Pepper Vodka en oförglömlig och intensiv upplevelse.
Mer information

Market Price

256,00 kr

Fabrikant

Strandgaarden A/S DK-3060 Espersgaerde Denmark