Hot'n Sweet Tyrkisk Peber 32% 1 ltr.

1 L / Hot'n Sweet

I lager

249,99 kr / L

Beskrivning
Hot'n Sweet Turkish Pepper 32% 1 ltr. är en unik och spännande sprit som kombinerar styrkan och intensiteten hos vodka med den kryddiga och aromatiska smaken av Turkisk peppar. Med en alkoholprocent på 32% och presenterad i en 1-liters flaska, erbjuder denna dryck en unik smakupplevelse som är både utmanande och njutbar. Hot'n Sweet Turkish Pepper är för dig som letar efter en spritdryck med en kryddig twist och en omisskännlig karaktär.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 32%
Typ: Kryddad Vodka
Smaknoter: En kraftfull blandning av sötma och krydda, med de karakteristiska smaktonerna av turkisk peppar, som ger en varm och långvarig eftersmak.
Serveringsförslag: Perfekt att njuta av snyggt för att uppleva smakens fulla djup, blandat med läsk eller ingefärsöl för en uppfriskande och kryddig cocktail, eller som bas i kreativa och djärva drinkkreationer.
Förpackning: Flaskan och förpackningen återspeglar dryckens unika och djärva karaktär och är ett iögonfallande tillskott till alla kollektioner.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst i rumstemperatur för att få fram de kryddiga smakerna.
Rekommenderad glastyp: Ett robust snapsglas för en intensiv och direkt smakupplevelse, eller ett highballglas för att framhäva de kryddiga blanddryckerna.
Om produkten:
Hot'n Sweet Turkish Pepper är en innovativ sprit som tilltalar dig som vill utforska nya smakkombinationer och uppleva en annorlunda och kryddig vodkaupplevelse.
Serveringsförslag:
Hot'n Sweet Turkish Pepper 32% 1 ltr är idealisk för äventyrliga spritälskare och de som njuter av en kryddig och utmanande drink. Denna vodka är perfekt för att skapa sensationella cocktails, som ett spännande tillskott till temafester eller som en unik present till den oförskämda spritentusiasten. Med sin distinkta och kraftfulla smakprofil erbjuder Hot'n Sweet Turkish Pepper en oförglömlig och intensiv upplevelse.
Mer information

Market Price

370,00 kr

Fabrikant

Arcus Gruppen AS, Destilleriveien 11, 1481 Hagan, Norway