Finlandia Vodka 40% 1 L

1 L / Finlandia

I lager

239,99 kr / L

Beskrivning
Finlandia Vodka 40% 1 L är en högt ansedd och ren vodka från Finland, känd för sin exceptionella kvalitet och extraordinära smidighet. Med en alkoholprocent på 40% och presenterad i en 1-liters flaska är denna vodka en symbol för finskt hantverk och tradition inom destillering. Finlandia Vodka är gjord av det finaste säden och det renaste källvattnet, vilket resulterar i en vodka med en klar, ren smak och en mjuk, behaglig finish.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40%
Tillverkare: Finlandia
Typ: Klar Vodka
Smaknoter: Kristallklar i gommen med en mjuk och ren profil som återspeglar dess naturliga ursprung och kvalitetsingredienser.
Serveringsförslag: Finlandia Vodka är perfekt att njuta av snyggt, på is eller som en mångsidig bas i en mängd olika cocktails. Dess neutrala profil gör den idealisk för att accentuera andra ingredienser i en drink.
Förpackning: Flaskans design är både elegant och modern, vilket återspeglar produktens höga kvalitet och finska arv.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att framhäva dess rena och fräscha karaktär.
Rekommenderad glastyp: Ett enkelt snapsglas för en ren smakupplevelse, eller ett cocktailglas för att utforska dess mångsidighet i blanddrycker.
Om tillverkaren:
Finlandia är känt för sin strikta kvalitetskontroll och engagemang för traditionell vodkaproduktion, och har vunnit internationellt erkännande för sin rena och naturliga smak.
Historia:
Sedan lanseringen har Finlandia Vodka fått en trogen anhängare bland spritentusiaster över hela världen, tack vare dess jämna kvalitet och unika finska karaktär.
Serveringsförslag:
Finlandia Vodka 40% 1 L är en utmärkt vodka för dig som värdesätter renhet och kvalitet i sitt sprit. Den är idealisk för att skapa enkla men sofistikerade drinkar, för festliga tillfällen, eller som en viktig del av en välsorterad hemmabar. Med sin rena och lätta smak erbjuder Finlandia Vodka en autentisk och uppfriskande vodkaupplevelse som tilltalar både finsmakare och nya vodkafans.
Mer information

Market Price

335,71 kr

Fabrikant

Finlandia Vodka Worldwide Ltd.Porkkalankatu 24000180 Helsinki Finland