Cuba Strawberry 30% 70 cl

0.7 L / Cuba

I lager

228,56 kr / L

Beskrivning
Cuba Strawberry 30% 70 cl är en fruktig och charmig sprit som perfekt fångar den söta och förföriska essensen av jordgubbar. Med en alkoholprocent på 30 % och presenterad i en 70 cl flaska, är denna dryck ett exempel på ett kreativt och smakrikt förhållningssätt till spritproduktion. Cuba Strawberry kombinerar en lätt och behaglig alkoholbas med den rika och naturliga smaken av mogna jordgubbar, vilket gör den till en favorit bland dem som söker en söt och fruktig dryckesupplevelse.
Innehåll: 70 cl
Alkoholhalt: 30%
Typ: Smaksatt sprit
Smaknoter: En rik och autentisk jordgubbssmak som är söt utan att vara överväldigande och perfekt kompletterar spritens lätta och uppfriskande karaktär.
Serveringsförslag: Perfekt att avnjuta som shot, blandat med läsk eller lemonad för en lätt och uppfriskande sommardrink, eller som en färgstark och läcker ingrediens i olika fruktbaserade cocktails.
Förpackning: Flaskans design är lekfull och färgstark, vilket återspeglar produktens fruktiga och roliga karaktär, vilket gör den till ett iögonfallande tillskott till vilken fest eller hemmabar som helst.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram den söta och fruktiga jordgubbssmaken.
Rekommenderad glastyp: Ett färgglatt snapsglas för en glad och direkt smakupplevelse, eller ett högt cocktailglas för att presentera de kreativa och färgglada drinkar det kan inspirera.
Om produkten:
Ett bevis på den växande populariteten för smakbaserad sprit, Cuba Strawberry erbjuder en trevlig och tillgänglig dryckesupplevelse som tilltalar en bred publik.
Serveringsförslag:
Cuba Strawberry 30% 70 cl är ett bra alternativ för dig som gillar söta och fruktiga drycker. Den är perfekt för sommarfester, avslappnade sammankomster eller som ett roligt och färgstarkt tillskott till en hemmabar. Med sin söta och inbjudande jordgubbssmak är Cuba Strawberry idealisk för att skapa livliga och läckra cocktails som kommer att glädja och överraska gästerna.
Mer information

Market Price

221,00 kr

Fabrikant

Hela Wine & Spirits ApsVenusvej 206000 Kolding