Cuba Passion 30% 70 cl

0.7 L / Cuba

I lager

228,56 kr / L

Beskrivning
Cuba Passion 30% 70 cl är en exotisk och förförisk sprit som perfekt fångar den intensiva och aromatiska smaken av passionsfrukt. Med en alkoholprocent på 30% och presenterad i en 70 cl flaska är denna dryck idealisk för dig som letar efter en unik, söt och passionerad smakupplevelse. Cuba Passion kombinerar en lätt och trevlig alkoholbas med den rika och förtrollande essensen av passionsfrukt, vilket gör den till ett populärt val för både festliga och avkopplande tillfällen.
Innehåll: 70 cl
Alkoholhalt: 30%
Typ: Smaksatt sprit
Smaknoter: En djup och intensiv passionsfruktsmak som är söt och fruktig och elegant kompletterar spritens lätta och uppfriskande karaktär.
Serveringsförslag: Perfekt att avnjuta som shot, blandat med läsk eller andra mixers för en lätt och tropisk drink, eller som en färgstark och aromatisk ingrediens i en mängd olika cocktails.
Förpackning: Flaskans design är livlig och färgstark, vilket återspeglar produktens exotiska och roliga karaktär, vilket gör den till ett iögonfallande tillskott till vilken fest eller hemmabar som helst.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram den rika och förföriska smaken av passionsfrukt.
Rekommenderad glastyp: Ett tropiskt inspirerat snapsglas för en rolig och direkt smakupplevelse, eller ett högt cocktailglas för att visa upp de kreativa och färgglada drinkar det kan inspirera.
Om produkten:
En del av en spännande trend inom smakbaserad sprit, erbjuder Cuba Passion en unik och tillgänglig dryckesupplevelse som tilltalar dem som föredrar intensiva och fruktiga drycker.
Serveringsförslag:
Cuba Passion 30% 70 cl är ett utmärkt alternativ för dig som gillar exotiska och fruktiga drycker. Den är idealisk för temafester, avslappnade sammankomster eller som ett unikt och färgstarkt tillägg till en hemmabar. Med sin intensiva passionsfruktsmak är Cuba Passion perfekt för att skapa livliga och förföriska cocktails som kommer att glädja och förtrolla gäster.
Mer information

Market Price

221,00 kr

Fabrikant

Hela Wine & Spirits ApsVenusvej 206000 Kolding