Captain Morgan Rom Black Label 40 % 1 l

1 L / Captain Morgan

I lager

249,99 kr / L

Beskrivning
Captain Morgan Black Label Rum är en robust och fyllig rom som framstår som en hyllning till den kraftfulla essensen av klassisk karibisk rom. Denna 1 liters flaska rom är ett måste för samlare och kännare av traditionell rom, med sin distinkta smak och historiska arv.
Volym: 1 L
Alkoholhalt: 40%
Producent: Captain Morgan
Typ: Mörk rom
Ursprung: Karibien
Smakanteckningar:
Utseende: Djup mahognyfärg som återspeglar en rikedom av smak som mognat på förkolnade ekfat.
Arom: Komplex doft av söt melass, vanilj och en kryddig värme som för tankarna till äventyr till havs och tropiska nätter.
Smak: Kraftfulla toner av farinsocker och kryddor kombinerat med en rökig karaktär på grund av den noggrant utvalda lagringen i kolsvarta fat.
Eftersmak: Lång och tillfredsställande med en värmande finish som lämnar ett minnesvärt intryck av den karibiska terroiren.
Om tillverkaren:
Captain Morgan är ett ikoniskt rommärke, känt över hela världen för sin piratimage och sitt breda utbud av rom. Varumärket är specialiserat på att skapa sprit som fångar äventyrsandan och utforska de olika smakprofilerna som rom kan erbjuda.
Historia:
Varumärket Captain Morgan är uppkallat efter den walesiske piraten Henry Morgan, som blev guvernör på Jamaica på 1600-talet. Historien och legenden om Captain Morgan lever vidare i varje flaska, och varumärket hyllar sin namne med en rad rom som återspeglar den stolta och modiga andan i en piratlivsstil.
Serveringsförslag:
Captain Morgan Black Label Rum är idealisk för en klassisk rom och cola, där dess rika smak verkligen kan komma till sin rätt. Det är också utmärkt i cocktails, som en Dark 'n' Stormy, eller helt enkelt avnjuts rent eller med is för att låta de komplexa tonerna tala för sig själva. För en rikare upplevelse, prova att kombinera denna mörka rom med rökt eller grillat kött för att accentuera dess robusta profil.
Mer information

Market Price

384,28 kr

Fabrikant

Diageo Deutschland GmbH Reeperbahn 120359 Hamburg Deutschland

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable