Absolut Vodka 40% 1 L

1 L / Absolut

I lager

279,99 kr / L

Beskrivning
Absolut Vodka 40% 1 L är en världskänd och högt respekterad vodka som representerar både tradition och innovation inom spritproduktion. Denna klassiska svenska vodka är känd för sin exceptionella renhet och mjuka smak, en direkt följd av den speciella destillationsprocessen och det engagemang för kvalitet som Absolut har varit känt för sedan 1879. Med en alkoholprocent på 40% och en imponerande flaskstorlek på 1 liter, Absolut Vodka är ett oumbärligt inslag i varje bar.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40%
Tillverkare: Absolut
Typ: Klar Vodka
Smaknoter: Ren och distinkt, med en mjuk, rik smak och en lätt kornig sötma.
Serveringsförslag: Absolut Vodka är otroligt mångsidig. Den kan avnjutas snyggt, som en del av en klassisk eller innovativ cocktail, eller blandas med andra ingredienser för att skapa en mängd olika drycker.
Förpackning: Den ikoniska och igenkännbara flaskan med sin enkla men snygga design återspeglar vodkans kvalitet och arv.
Idealisk serveringstemperatur: Absolut Vodka avnjutas bäst kyld, vilket framhäver dess len och rena smak.
Rekommenderad glastyp: Servera i snapsglas för en ren smakupplevelse eller i ett cocktailglas för att vara en del av en utsökt drink.
Om tillverkaren:
Absolut är en av världens ledande vodkaproducenter, känd för sitt engagemang för kvalitet och sitt innovativa förhållningssätt till spritproduktion. Deras metoder kombinerar tradition med modern teknik, vilket har säkrat dem en plats i toppen av vodkavärlden.
Historia:
Sedan starten 1879 har Absolut varit synonymt med svensk vodkaproduktion av högsta kvalitet. De har byggt upp ett globalt rykte baserat på deras konsekventa produktkvalitet och unika marknadsföringsstrategier.
Serveringsförslag:
Absolut Vodka 40% 1 L är perfekt för dem som uppskattar klassisk renhet och mångsidighet i deras sprit. Den passar till allt från en enkel vodkaläsk till de mest sofistikerade cocktails, vilket gör den till en favorit bland bartenders och vodkaentusiaster över hela världen.
Mer information

Market Price

374,28 kr

Fabrikant

The Absolut Company AB117 97 Stockholm