Absolut Vanilia Vodka 38% 1 L

1 L / Absolut

I lager

279,99 kr / L

Beskrivning
Absolut Vanilia Vodka 38% 1 L är en förförisk och rik smak från Absolut, som mästerligt kombinerar den klassiska renheten hos deras vodka med den djupa och söta essensen av vanilj. Med en alkoholprocent på 38% och presenterad i en 1-liters flaska, erbjuder denna vodka en utsökt balans mellan sofistikering och sötma. Absolut Vanilia är skapad för dig som letar efter en vodka med en extra dimension av smak och arom.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 38%
Tillverkare: Absolut
Typ: Smaksatt vodka
Smaknoter: Rik och komplett vaniljsmak som vackert kompletterar vodkans naturliga jämnhet och renhet.
Serveringsförslag: Gott att avnjutas snyggt, blandat med cola eller ginger ale för en klassisk och uppfriskande drink, eller som en väsentlig ingrediens i dessertliknande cocktails.
Förpackning: Flaskans design speglar vodkans lyxiga och inbjudande karaktär och gör den till ett attraktivt tillskott till alla barer.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram den rika och krämiga smaken.
Rekommenderad glastyp: Ett elegant snapsglas för en intensiv smakupplevelse, eller ett cocktailglas för att visa upp de sofistikerade drinkarna det kan skapa.
Om tillverkaren:
Absolut är känt för sin förmåga att skapa högkvalitativ smaksatt vodka, och Vanilia är ännu ett bevis på deras expertis och kreativitet i denna kategori.
Historia:
Absolut Vanilia har snabbt etablerat sig som en favorit bland vodkaentusiaster tack vare sin unika smak och mångsidighet, vilket gör den till en populär ingrediens i bartenders repertoar.
Serveringsförslag:
Absolut Vanilia Vodka 38% 1 L är idealisk för dig som älskar att experimentera med smakrik och aromatisk sprit. Den är perfekt för att skapa rika och inbjudande cocktails, lägga till en gourmettvist till klassiska drinkar, eller som en speciell avslutning på en måltid. Denna vanilj-infunderade vodka är en sann fröjd för både erfarna spritälskare och de som är nya i vodkans värld.
Mer information

Market Price

374,28 kr

Fabrikant

The Absolut Company AB117 97 Stockholm