Absolut Citron Vodka 40% 1 L

1 L / Absolut

I lager

279,99 kr / L

Beskrivning
Absolut Citron Vodka 40% 1L är en livlig och uppfriskande sprit som sticker ut med sin distinkta citrussmak. Denna vodka, med en alkoholprocent på 40% och presenterad i en 1 liters flaska, kombinerar Absoluts välkända rena och lena profil med en fräsch och aromatisk citronessens. Absolut Citron är den perfekta representanten för en modern, smakrik vodka som tillför en bubblig och livlig karaktär till alla tillfällen.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40%
Tillverkare: Absolut
Typ: Smaksatt vodka
Smaknoter: Frisk och tydlig citronarom med en välbalanserad sötma och syra som kompletterar vodkans naturliga renhet.
Serveringsförslag: Perfekt att njuta av snyggt, som en del av en uppfriskande vodka-lemonad eller som en nyckelingrediens i en mängd olika citrusbaserade cocktails.
Förpackning: Flaskans design är lika fräsch och inbjudande som vodkans innehåll, vilket gör ett framträdande och elegant tillskott till alla barer.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram de skarpa och uppfriskande noterna av citrussmak.
Rekommenderad glastyp: Ett modernt snapsglas för en ren smakupplevelse, eller ett highballglas för att visa upp de kreativa och uppfriskande drycker det kan inspirera.
Om tillverkaren:
Absolut har byggt upp ett rykte om att skapa högkvalitativ smaksatt vodka och Citron är ytterligare ett exempel på deras förmåga att kombinera traditionell vodkatillverkning med innovativa smakkombinationer.
Historia:
Absolut Citron blev snabbt populärt efter lanseringen, särskilt i cocktailkretsar, där dess uppfriskande smak gör den till en favorit för användning i en mängd olika klassiska och moderna drycker.
Serveringsförslag:
Absolut Citron Vodka 40% 1L är en mångsidig sprit som är perfekt för sommarfester, cocktailkvällar eller som ett livligt tillskott till vilken hemmabar som helst. Den är särskilt lämplig för att göra en klassisk Lemon Martini, en uppfriskande Lemon Tonic eller andra kreativa citroninspirerade cocktails. Absolut Citron erbjuder en unik balans mellan sötma och syrlighet, vilket gör den till en oumbärlig ingrediens för dem som värdesätter kvalitet och friskhet i sin sprit.
Mer information

Market Price

374,28 kr

Fabrikant

The Absolut Company AB117 97 Stockholm