Åbro Original 5,2% 24 x 330ml

7.92 L / Abro

I lager

16,41 kr / L

Beskrivning
Åbro Original framstår som en hyllning till svensk bryggtradition, ett öl där varje droppe berättar en historia om kvalitet, hantverk och autenticitet. Med en alkoholprocent på 5,2 % balanserar denna svenska klassiker perfekt styrka och finess.
Nyckelfunktioner:
Alkoholprocent: 5,2 %
Innehåll: 24 x 330ml
Typ: Lager
Ursprung: Sverige
Smakprofil:
Åbro Original presenterar sig med en inbjudande gyllene färg, ackompanjerad av en robust och väldoftande skumkrona. Dess balanserade smakprofil består av lätta toner av malt och humle, vilket resulterar i en mild men raffinerad smak.
Smakanteckningar:
Färg: Kristallklart gyllene
Doft: Frisk och maltig med inslag av humle
Smak: Balanserad mellan maltens sötma och humlens lätta beska, avrundad med en ren och behaglig eftersmak
Idealisk för:
Mat: Åbro Original kompletterar ett brett utbud av rätter - från klassiska svenska specialiteter till internationella favoriter
Tillfällen: Det är ölen för alla tillfällen, från mysiga kvällar hemma till festliga evenemang och högtider
Om Åbro Bryggeri:
Med rötter som går djupt i den svenska myllan har Åbro Bryggeri ägnat sig åt att bemästra konsten att brygga öl. De väljer ut de finaste råvarorna för att säkerställa att varje flaska öl stolt bär Åbros kvalitetsstämpel.
Slut:
För ölkännare som uppskattar en öl med historia och karaktär är Åbro Original ett måste. Det är en öl som är bryggd med passion och som för en del av Sverige till ditt bord med varje klunk.
Mer information

Market Price

309,60 kr

Ingredient Description

Ingredienser: vatten, kornmalt, humle Innehåller: alkohol