1795 Original Dark Czech Lager 4,5% 24 x 330ml

7.92 L / 1795

Ej i lager

32,83 kr / L

Beskrivning
Dyk in i en värld av raffinerad smak med 1795 Original Dark Czech Lager. Bryggad i hjärtat av Tjeckien, denna mörka lager kombinerar traditionella bryggmetoder med modern sofistikering för att skapa ett öl som är lika inbjudande som välsmakande.
Produktinformation:
Alkoholprocent: 4,5 %
Innehåll: 24 x 330 ml burkar
Typ: Mörk Lager
Smak:
Denna mörka lager kännetecknas av sin rika maltprofil, en subtil karamellsötma och en välbalanserad beska från de finaste humletyperna. Den djupa smaken gör denna öl till ett utsökt val för de ölentusiaster som uppskattar en fyllig och robust ölupplevelse.
Färg:
Ölens mörkbruna nyanser fångar ögats uppmärksamhet och förbereder sinnena för den rika och komplexa smakupplevelse som väntar.
Lämplig för:
Den passar perfekt till grillat kött, rökt mat och starka ostar, vilket gör det till det perfekta valet för middagsbordet eller en mysig kväll med vänner.
Förpackning:
Förpackad i 24 praktiska 330 ml burkar, som är lätta att förvara, transportera och njuta av var du än är.
Land:
Tjeckien - hem för några av världens mest erkända ölsorter, vilket bevisas i varje klunk av 1795 Original Dark Czech Lager.
Torrhetsgrad:
Medium, med en perfekt balans mellan maltsötma och humlebeska.
Serveringstemperatur:
Serveras bäst vid en temperatur på 5-7°C för att realisera ölets fulla aromatiska potential.
1795 Original Dark Czech Lager är ett mästerverk inom bryggkonst som erbjuder en oförglömlig smakupplevelse. Den är skapad för den sanna ölentusiasten som vill utforska djupet av autentisk tjeckisk bryggning. Skål för tradition möter innovation i varje klunk!
Mer information

Ingredient Description

Ingredienser: vatten, kornmalt, humle, humlextrakt, sötningsmedel (E954)

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable